Bestyrelse

· Dag Schønberg, formand

· Bjarne Thorup

· Henrik Oehlenschlæger

· Kurt Bonnerup

 

Dag Schønberg, bestyrelsesformand

Dag Schønberg (f. 1960) er uddannet HD og har arbejdet med investeringer som ansat og selvstændig valueinvestor siden 1979. Dag Schønberg har været medlem af bestyrelsen i Copenhagen Capital A/S siden april 2012. Dag Schønberg er i dag blandt andet bestyrelsesmedlem i Life Partners A/S, KIMOVI ApS og Dansk OTC Invest A/S.

Bjarne Thorup, bestyrelsessupleant

Bjarne Thorup (f. 1959) er uddannet Cand. Merc. (finansiering) og MBA. Bjarne Thorup har lang ledelseserfaring fra den finansielle sektor som investeringsdirektør/direktionsmedlem i Nykredit Asset Management, BankInvest og Saxo Asset Management. Bjarne Thorup er i dag blandt andet bestyrelsesmedlem i Core Bolig IV, SEBinvest og fonden Maj Invest Equity General Partners.

Henrik Oehlenschlæger, bestyrelsesmedlem

Henrik Oehlenschlæger (f. 1954) er advokat og medindehaver af Rialtoadvokater. Henrik Oehlenschlæger er medlem af advokatrådet og er blandet andet bestyrelsesmedlem i Advokater med ejendomsadministration og Trepko A/S.

Kurt Bonnerup, bestyrelsesmedlem

Kurt Bonnerup (f. 1963) har en håndværksmæssig baggrund som udlært tømrer og uddannet låsesmed. Kurt Bonnerup opbyggede i perioden fra 1990 til 2007 Låseservice Danmark, som i 2007 blev afhændet til Assa Abloy.

Kurt Bonnerup ejer i dag flere selvstændige virksomheder.

Lisbeth Bak, bestyrelsessupleant

Lisbeth Bak er beskrevet under direktion.

 

Direktion

Lisbeth Bak, Direktør

Lisbeth Bak er uddannet jurist og advokat og har arbejdet mere end 25 i år i den finansielle sektor. Lisbeth er direktør for Copenhagen Capital A/S. Tidligere har hun blandt andet arbejdet i Danica Pension (juridisk afdeling og direktionssekretariatet) og i Danske Bank (direktionssekretariatet og bestyrelsessekretariatet).