Bestyrelse

· Bjarne Thorup, formand

· Henrik Oehlenschlæger

· Lars Kallestrup

 

Bjarne Thorup, bestyrelsesformand

Bjarne Thorup (f. 1959) er uddannet Cand. Merc. (finansiering) og MBA. Bjarne Thorup har lang ledelseserfaring fra den finansielle sektor som investeringsdirektør/direktionsmedlem i Nykredit Asset Management, BankInvest og Saxo Asset Management. Bjarne Thorup er i dag blandt andet bestyrelsesmedlem i Core Bolig IV, SEBinvest og fonden Maj Invest Equity General Partners.

Henrik Oehlenschlæger, bestyrelsesmedlem

Henrik Oehlenschlæger (f. 1954) er advokat og medindehaver af Rialtoadvokater. Henrik Oehlenschlæger er medlem af advokatrådet og er blandet andet bestyrelsesmedlem i Advokater med ejendomsadministration og Trepko A/S.

Lars Kallestrup, bestyrelsesmedlem

Lars Kallestrup (f. 1960) er uddannet Cand.Oecon. Lars Kallestrup har en lang ledelseserfaring fra den internationale fødevare- og beautyindustri som CFO, CEO og ejer. Lars Kallestrup har ligeledes en 10 årig erfaring fra ejendomsbranchen. Lars Kallestrup sidder i bestyrelsen for Bisca Holding A/S og er tilknyttet Konsulentvirksomheden Nextt Management A/S.

Lisbeth Bak, bestyrelsessupleant

Lisbeth Bak er beskrevet under direktion.

 

Direktion

Lisbeth Bak, Direktør

Lisbeth Bak er uddannet jurist og advokat og har arbejdet mere end 25 i år i den finansielle sektor. Lisbeth er direktør for Copenhagen Capital A/S. Tidligere har hun blandt andet arbejdet i Danica Pension (juridisk afdeling og direktionssekretariatet) og i Danske Bank (direktionssekretariatet og bestyrelsessekretariatet).